Selecteer een pagina

Over ACIST – the power to 

ACIST Medical Systems is een internationaal bedrijf in de healthcare sector gespecialiseerd in diagnostische beeldvorming voor de interventiecardiologie. ACIST heeft 3 innovatieve producten ontwikkeld die wereldwijd in meer dan 70 landen worden verkocht.

Wereldwijd werken er ruim 350 medewerkers bij ACIST vanuit verschillende locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eden Prairie (Minnesota, USA) en daarnaast zijn er kantoren in Silicon Valley, Tokio en Heerlen.

In Heerlen werken circa 75 medewerkers die  verantwoordelijk zijn voor de verkoop, service en distributie van de verschillende producten binnen EMEA. In de Benelux, Frankrijk, Duitsland en de UK gebeurt dit samen met de eigen sales- en clinical teams, in de andere landen werkt ACIST nauw samen met distributeurs.

De missie van ACIST is ‘the power to’ en dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij ACIST weten we dat teamwork belangrijk is en dat een goede bedrijfscultuur de sleutel is tot succes. Het team van ACIST bestaat uit internationaal georiënteerde mensen met een passie voor innovatie en samenwerking. Mensen die trots zijn om te werken voor een medtech bedrijf met producten die helpen het leven van patiënten te verbeteren. Mensen die iedere dag het verschil maken.

At ACIST our products and our people have the power to make a difference….every day.

Opdrachtomschrijving 

Stageweek: nog in overleg voor mogelijkheden in 2022.

 

Contactpersoon: Emile Schoffelen Sr. QA & RA Manager EMEA
Ralph van Stokkum Director Service and Logistics

Adres:  Argonstraat 3, 6422 PH, Heerlen

Branche: Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening

Verwante opleidingen: Electrotechniek, werktuigbouwkunde, international business, facility management, bedrijfskunde, bedrijfseconomie

___________________________________________________

Opdrachtomschrijving 2022:

nog aan te vullen

Profiel:

Studentbegeleider gewenst: nog niet nodig

______________________________________________________

Opdrachtomschrijving 2020

Onderzoeken en inventariseren wat we als ACIST nog meer kunnen doen om de medewerkers te motiveren om aan hun gezondheid te werken, en meer gebruik te maken van de faciliteiten die wij aanbieden.

Starten met het maken van een quick start instructie van de fitness apparatuur die we hebben.

Enerzijds kijken hoe we onze medewerkers kunnen motiveren meer gebruik te maken van de apparatuur en daarnaast een korte instructie zodat mensen niet de hele handleiding hoeven door te nemen voordat ze kunnen beginnen.