Selecteer een pagina

Chemelot Innovation and Learning Labs (CHILL) is gevestigd op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen, het middelpunt van de chemie in Limburg. Dit is dé plek voor een leer- en innovatielab: een dynamische omgeving waar wetenschap, ontwikkeling, faciliteiten en productie bij elkaar komen. Studenten, docenten, onderzoekers en specialisten uit het bedrijfsleven werken samen aan innovatieve opdrachten op het gebied van procestechnologie en life & material sciences.

Opdrachtomschrijving 2019

Week 16, dinsdag 9 t/m vrijdag 12 april 2019

Contactpersoon: Wendy Wetzels

Adres:   Chemelot Gate 2 (Campus), Urmonderbaan 22, 6167 RD Geleen, dan naar Center Court

Opdrachtomschrijving: 

Kunnen we iets nuttigs maken van het kunststofafval uit de PMD-zak?

Neem van thuis een PMD-zak mee, gevuld met reeds gereinigd kunststof afval ( i.v.m. schimmels en dergelijke). Tijdens de stage analyseer je welke kunststoffen er in ze zak zitten en bekijk je hoe die opnieuw verwerkt kunnen worden en tot wat. Daarnaast ga je testen uitvoeren om te bekijken of de eigenschappen bij recycling nog even goed zijn als nieuw materiaal.

De week wordt afgesloten met een minisymposium waar ook ouders en andere belangstellenden van harte welkom zijn.

Belangrijk!
Voordat je aan je stage bij Chillabs begint moet je een aantal stappen doorlopen

  • Alle stagiairs geven hun naam, e-mailadres en telefoonnummer door aan de contactpersoon van de stage. Met deze gegevens wordt je aangemeld voor je stage.
  • Je ontvangt per e-mail een filmpje over de veiligheid dat je moet bekijken.
  • Na het bekijken van het filmpje ontvang je een QR-code per e-mail. Print deze QR-code of zet hem op je telefoon zodat je door de slagboom kunt.

Op je eerste dag wordt je bij de ingang opgevangen.