Selecteer een pagina

Over Medtronic – Further, Together 

Medtronic is een van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van de medische technologie, diensten en oplossingen. Door innovatie en samenwerking helpt Medtronic bij het verlichten van pijn, het herstellen van de gezondheid en het verlengen van levens. Het afgelopen jaar hebben wereldwijd meer dan 65 miljoen mensen baat gehad bij onze medische therapieën voor de behandeling van meer dan 70 aandoeningen.

Samen met artsen en ziekenhuizen benutten we ook onze expertise op klinisch, therapeutisch en economisch gebied om antwoorden te vinden voor de grootste uitdagingen in de zorg, zoals toenemende kosten, vergrijzing en toename van chronische ziekten. Samen met allerlei partners willen we de gezondheidszorg transformeren.

Medtronic heeft wereldwijd meer dan 88.000 werknemers en is actief in meer dan 160 landen. In Nederland heeft Medtronic meer dan 1750 medewerkers verspreid over vier vestigingen, waaronder een distributiecentrum in Heerlen, het Bakken Research Center in Maastricht, een productiefaciliteit in Kerkrade en het verkoopkantoor in Eindhoven. Meer informatie op www.medtronic.nl

Opdrachtomschrijving 

Stageweek 1: Week 14, dinsdag 31 maart t/m vrijdag 3 april 2020

Stageweek 2: Week 16, dinsdag 14 april t/m vrijdag 17 april 2020

Contactpersonen: Patrick Kleijnen, R&D Engineer, Research & Technology

Adres:    Endepolsdomein 5, 6229 GW Maastricht

Opdrachtomschrijvingen 2020:

Het doorlopen van een product ontwikkelings traject, bestaande uit:
Het verzamelen van informatie rondom het probleem.
Het verzamelen van product vereisten.
Het bedenken van concepten.
Het inventariseren van de risico’s
Het realiseren van een prototype.

Een opdracht zal bestaan uit het lokaliseren van de triangle of koch, en het kunnen pacen van de triangle of koch.

Andere opdracht zal bestaan uit het ontwikkelen van een re-perfusion oplossing voor de distale delen bij een ECMO procedure (hart-long machine) Deze opdracht zal nog bevestigd moeten worden, dus deze kan evt. nog wijzigen.