Selecteer een pagina
Maastricht Mill, gesitueerd in Nederland, gebruikt gecertificeerde, hernieuwbare grondstoffen om kwalitatief vooraanstaande producten te maken die volledig recycleerbaar zijn.
Maastricht Mill is een papierproducent die een technologisch hoogwaardig productieproces en constante innovatie inzet voor het maken van een kwalitatief vooraanstaand product. Hierbij staan duurzaamheid en respect voor natuur en milieu voorop. Wij werken met gecertificeerde hernieuwbare grondstoffen en ons product is volledig recycleerbaar.
De mill, gelegen aan de Maas, beschikt met de PM6 over een van de grootste machines ter wereld voor meervoudig gestreken karton. Op deze machine produceren wij Grafisch karton en Verpakkingskarton (FBB) voor zowel de grafische- als de verpakkingsindustrie. Onze grafische producten onderscheiden zich door hun uitstekende oppervlak en bedrukbaarheid. Wij leveren en breed gamma aan producten van mat tot glanzend. Onze verpakkingskartons onderscheiden zich door een zeer hoge bulk in combinatie met een zijde achtig oppervlak met hoge glans en witheid.
 

Opdrachtomschrijving 

Stageweek: Week 16, dinsdag 14 april t/m vrijdag 17 april

Contactpersoon: John Donners, Manager Training, Communications & Facilities, Lydia Laenen, Communicatie

Adres: Biesenweg 16, 6211 AA Maastricht

Opdrachtomschrijving 2020

Het meten van de naamsbekendheid van Sappi in Maastricht en omgeving

In de komende 5 jaar heeft Sappi 150 tot 170 nieuwe medewerkers nodig. Dat is een hele uitdaging gezien de krapte op de huidige arbeidsmarkt. Een goede naamsbekendheid is belangrijk om nieuwe medewerkers aan te trekken en aan Sappi te binden.
Gedurende de opdracht bij Sappi ga je de naamsbekendheid van Sappi Maastricht in Maastricht en de directe omgeving meten. Je denkt na over verschillende interview- en enquêtetechnieken. Wij kiezen samen de juiste methode en werken op basis daarvan vragenlijsten uit. Daarna ga je data verzamelen en analyseren. Tenslotte breng je ook een advies uit hoe Sappi zijn naamsbekendheid in de omgeving kan vergroten.