Selecteer een pagina
Maastricht Mill, gesitueerd in Nederland, gebruikt gecertificeerde, hernieuwbare grondstoffen om kwalitatief vooraanstaande producten te maken die volledig recycleerbaar zijn.
Maastricht Mill is een papierproducent die een technologisch hoogwaardig productieproces en constante innovatie inzet voor het maken van een kwalitatief vooraanstaand product. Hierbij staan duurzaamheid en respect voor natuur en milieu voorop. Wij werken met gecertificeerde hernieuwbare grondstoffen en ons product is volledig recycleerbaar.
De mill, gelegen aan de Maas, beschikt met de PM6 over een van de grootste machines ter wereld voor meervoudig gestreken karton. Op deze machine produceren wij Grafisch karton en Verpakkingskarton (FBB) voor zowel de grafische- als de verpakkingsindustrie. Onze grafische producten onderscheiden zich door hun uitstekende oppervlak en bedrukbaarheid. Wij leveren en breed gamma aan producten van mat tot glanzend. Onze verpakkingskartons onderscheiden zich door een zeer hoge bulk in combinatie met een zijde achtig oppervlak met hoge glans en witheid.
 

Opdrachtomschrijving 

Stageweek: Onder voorbehoud mei 2022

Contactpersoon: John Donners, Manager Training, Communications & Facilities

Adres: Biesenweg 16, 6211 AA Maastricht

Branche: Industrie

Verwante opleidingen: Techniek, Bedrijfskunde, Marketing

________________________________________________________________

Opdrachtomschrijving 2022

Nog te bepalen

School en profiel: Porta Mosana College Maastricht, 4/5 h/v NT & EM

Studentbegeleider: Bart Gootzen, student Fontys Lerarenopleiding Wiskunde

_________________________________________________________________

Opdrachtomschrijving 2021

Bij Sappi werken ruim 600 mensen en die maken bijna allemaal dagelijks gebruik van computers. Op die computers gebruiken ze heel veel verschillende programma’s. Denk hierbij aan de standaard programma’s zoals: Outlook, Excel, Word, powerpoint, Internet Explorer. Maar ze gebruiken ook hele bedrijfsspecifieke progamma’s zoals SAP, Mics, Cognos, Universe, Onedrive. Lang niet iedere medewerker weet welke programma’s er allemaal tot zijn beschikking staan of hoe hij goed met zijn computerprogramma’s moet omgaan. De opdracht voor onze studenten luidt daarom als volgt:

-Onderzoek welke computerprogamma’s door onze medewerkers gebruikt worden

-Breng in kaart van welke programma’s medewerkers meer zouden willen weten

-Probeer zo goed mogelijk in kaart wat ze dan specifiek zouden willen leren

-Breng in kaart welke medewerkers juist heel goed zijn in het gebruik van een bepaald programma

-Maak een overzicht van enerzijds:   bij welke computerprogramma’s is de grootste kennisnoodzaak aanwezig.  En anderzijds:  welke collega’s kan ik het beste om hulp vragen als ik met een bepaald probleem zit.

Opdrachtomschrijving 2020

Het meten van de naamsbekendheid van Sappi in Maastricht en omgeving

In de komende 5 jaar heeft Sappi 150 tot 170 nieuwe medewerkers nodig. Dat is een hele uitdaging gezien de krapte op de huidige arbeidsmarkt. Een goede naamsbekendheid is belangrijk om nieuwe medewerkers aan te trekken en aan Sappi te binden.
Gedurende de opdracht bij Sappi ga je de naamsbekendheid van Sappi Maastricht in Maastricht en de directe omgeving meten. Je denkt na over verschillende interview- en enquêtetechnieken. Wij kiezen samen de juiste methode en werken op basis daarvan vragenlijsten uit. Daarna ga je data verzamelen en analyseren. Tenslotte breng je ook een advies uit hoe Sappi zijn naamsbekendheid in de omgeving kan vergroten.